Opvang

Kinderopvang Okidoki biedt reformatorische peuteropvang, reformatorische buitenschoolse opvang en christelijke kinderopvang in Brede Eben-Haëzerschool.

De opvang vindt u in een eigen gedeelte van het gebouw met aangrenzend een natuurlijke buitenspeelplaats.
De kinderopvang heeft een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar. Beide groepen bieden een fijne plek voor uw baby, een plek waar uw peuter lekker kan spelen met andere kinderen.

De buitenschoolse opvang  - voor kinderen van 4-12 jaar - heeft naast een gezellige groepsruimte ook een prachtige keuken.

Okidoki werkt met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Ben ik in Beeld. Dit is een erkend programma voor kinderen van 0 tot 4 jaar dat gebruikmaakt van elementen uit de methode Uk & Puk. Pedagogisch medewerkers versterken hiermee de brede (taal)ontwikkeling van jonge kinderen. De activiteiten binnen deze methode worden op een ontwikkelingsgerichte manier aangeboden. Dit betekent onder andere dat pedagogisch medewerkers altijd kijken naar wat de kinderen ondernemen en wat ze interessant vinden om zo bij hun belevingswereld aan te blijven sluiten.

Er is een goede samenwerking met school. Peuters en kleuters werken regelmatig aan een zelfde thema. Spelenderwijs raken de kinderen vertrouwd met de basisschool.

Voor informatie kunt u bellen met 0174 - 44 15 10 of mailen naar info@okidoki-kdv.nl. Bezoek ook eens onze website.