Brandstof voor MAF

20-04-2021
In de maand maart hield de Eben-Haëzerschool in 's-Gravenzande een actie voor MAF. Door middel van spaarkaarten spaarden de scholieren brandstof voor de zendingsvliegers.

De kinderen kregen spaarkaarten en stickervellen mee naar huis. Elke sticker was een euro waard en elke kaart was goed voor twaalf stickers. De kinderen zamelden hun kaarten vol door klusjes te doen.
Zo is er heel veel schoongemaakt en opgeruimd in huis, werd er gestofzuigd, zijn er tientallen vaatwassers uitgeruimd en werd trouw de tafel gedekt en ook weer afgeruimd. Ook doken diverse scholieren de keuken in om koekjes en cakes te bakken, die dan weer voor stickers (uiteraard het geld dat ze waard waren) verhandeld werden. Een jongen begon zelf zijn eigen bloemenhandeltje in de voortuin. Ook waren er veel familieleden doe zonder een tegenprestatie doneerden.

En met resultaat! Er werd in totaal € 5500,- opgehaald. Dat is dus 5500 liter brandstof voor MAF. MAF staat voor Mission Aviation Fellowship. De organisatie vliegt met 130 MAF-vliegtuigen over de hele wereld voor humanitaire hulp en de verspreiding van het Evangelie. De organisatie heeft met name tot doel juist de moeilijk bereikbare gebieden te bereiken.